Kock/lokalvårdare 50%

Arbetsort: Alingsås

Flora Dekor och Förskolan Solrosen är en kristen friskola i lantlig miljö, 1 mil norr om Alingsås.

Vi har en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lär genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

Eftersom vi är en kristen friskola har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Vi söker kock till vårt tillagningskök i Hol.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstid/varaktighet: Deltid på 50%
Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: John Limstrand, telefon 0708 39 34 82 eller på e-mail john@floradekor.com.

Välkommen att ringa om du har frågor.

Comments are closed.