Husmor/Husfar/Kock – 60-80%

Flora Dekor och Förskolan Solrosen är en kristen friskola i lantlig miljö, 1 mil norr om Alingsås.

Eftersom vi är en kristen friskola har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Vi söker husmor/husfar/kock till vårt tillagningskök i Hol där vi tillagar ca 25-40 portioner per dag. Vi ser gärna att du har intresse av att ta tillvara råvaror från vår ekologiska köksträdgård. Du ska även kunna vara behjälplig i barngrupp vid behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsplats: Prästgården i Hol, Alingsås
Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1 maj eller enligt överenskommelse.
Arbetstid/varaktighet: Deltid (60-80%)
Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: John Limstrand, telefon 0708 39 34 82 eller på e-mail johnlimstrand@outlook.com.

Välkommen att ringa om du har frågor.

Comments are closed.