Barnskötare sökes till Solrosen i Hol och Lena

Barnskötare sökes till Solrosen i Hol och Lena

Förskolan Solrosen avd. Solen söker 2 barnskötare. En till avdelningen i Hol 80 % samt en till avdelningen Lenagården 60 – 80 % . Vi erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus. Det är värdefullt att du delar den kristna grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor. Välkommen att söka!

Arbetslivserfarenhet:
Barnskötare: erfarenhet efterfrågas

Sök jobbet senast: 1 juli 2018
Anställningsform: Deltid, Tillsvidare
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser: 2

Ansökan sänds till förskolechef och rektor Anette Limstrand på e-mail anette.limstrand@floradekor.com
Du är välkommen att ringa 0732 63 00 01 om du har frågor

Comments are closed.