Category: Jobba hos oss

Kök och barn 60-80%

Vi behöver utöka med dig som medarbetare på Förskolan Solrosen i Lena där du kommer att ansvara för köket. Ditt ansvar blir att se till att frukost, mellanmål och lunch plockas fram och iordningställs. Lunchen kommer färdig från vårt tillagningskök i Hol. Ditt ansvar är också att hålla ordning och rent i köket. Du kan även komma att behöva gå in i barngrupp vid behov.

Förskolan Solrosen i Lena erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus.

Vi ser att du som sökande är ordningsam och tydlig.

Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp. Även kök- och materfarenheter är meriterande.

Vi ser gärna dig som man som sökande.

Eftersom verksamheten vilar på kristen grund har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen.

Varaktighet: Tillsvidareanställning 60-80%

Lön: Fast månadslön. Kollektivavtal via KFO finns.

Övrigt om ansökan: Svara med CV och gärna referens från tidigare arbetsgivare eller kollega. Ansökan sänds till rektor Anette Limstrand, anette@floradekor.com.

Om du har frågor om tjänsten, ring 0732 63 00 01

Kompetens: Barnskötarutbildning och god erfarenhet av pedagogiskt arbete på förskola.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att söka!