Category: Jobba hos oss

Husmor/Husfar 50-75%

Arbetsplats: Lenagården, Östadkulle

Flora Dekor och Förskolan Solrosen är en kristen friskola i lantlig miljö, 1 mil norr om Alingsås.

Eftersom vi är en kristen friskola har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Vi söker husmor/husfar till vårt tillagningskök på Lenagården där vi tillagar ca 25-40 portioner per dag. Vi ser gärna att du har intresse av att ta tillvara råvaror från vår ekologiska köksträdgård. Du ska även kunna vara behjälplig i barngrupp vid behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse.
Arbetstid/varaktighet: Deltid (50% – 75%)
Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: John Limstrand, telefon 0708 39 34 82 eller på e-mail john@floradekor.com.

Välkommen att ringa om du har frågor.

Pedagog/Barnskötare 80-90 %

Förskolan Solrosen på Lenagården, avd Kotten, söker pedagog/barnskötare. Vi erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

  • Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus och där du har en roll som pedagogiskt ansvarig.
  • Vi ser att du som pedagog är tydlig och att du är väl förtrogen med läroplanen.
  • Du som söker skall ha förskolelärar- respektive barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete i barngrupp samt av pedagogisk dokumentation.
  • Vi ser gärna dig som man som sökande.

Eftersom verksamheten vilar på kristen grund har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Varaktighet: Tillsvidareanställning 80-90%

Lön: Fast månadslön. Kollektivavtal via KFO finns.

Övrigt om ansökan: Svara med CV och gärna referens från tidigare arbetsgivare eller kollega. Ansökan sänds till rektor Anette Limstrand, anette@floradekor.com.

Om du har frågor om tjänsten, ring 0732 63 00 01

Kompetens: Barnskötarutbildning och god erfarenhet av pedagogiskt arbete på förskola.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen att söka!

Förskollärare Lenagården

Förskolan Solrosen på Lenagården, 3-5 år, söker förskollärare/pedagog. Vi erbjuder en lekmiljö där man förenar nytta med nöje, lära genom att se, smaka, göra och leka. Mycket utevistelse för hälsa och friskvård, i en pedagogisk skolmiljö med skolträdgård och smådjur, samt närhet till skog och natur. Skapande lek och musik i lärandet med kristen profil.

Du får arbeta i en trivsam, kreativ miljö där vi sätter lärande och utveckling i fokus och där du har en roll som pedagogiskt ansvarig.

Vi ser att du som pedagog är tydlig och att du är väl förtrogen med läroplanen.

Du som söker skall ha förskollärarutbildning och erfarenhet av arbete i barngrupp samt av pedagogisk dokumentation.

Vi ser gärna dig som man som sökande.

Eftersom verksamheten vilar på kristen grund har all personal en personlig kristen tro med varierande hemvist i olika kyrkor och församlingar. Det är värdefullt att du delar den grundvärderingen. Du får arbeta i en härlig, naturnära miljö med kreativa människor.

Varaktighet: TillsvidareanställningTillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid 60-80%

Lön: Fast månadslön

Kontaktperson: Anette Limstrand, rektor, anette.limstrand@floradekor.com

Sista ansökningsdag: 21 mars

Välkommen att ringa om du har frågor.