Ansökan/Antagning

Ansökan tas emot i turordning så skicka ansökan i god tid!

Ansökan skall göras skriftligen.
Du skall samtidigt med din ansökan betala 5.000 kr (gäller ej via kunskapslyftet eller Arbetsförmedlingen). Av detta belopp är 2.000 kr anmälningsavgift (tillgodoräknas som del av kursavgift) och 3.000 kr en delbetalning av kursavgiften.

När du betalat detta blir du garanterad en utbildningsplats genom att ansökan då blir bindande för både Flora Dekor Blomsterskola och dig. Resterande del av kursavgiften skall du betala senast en vecka efter kursstarten. Om du inte har betalt, har Flora Dekor Blomsterskola rätt att avbryta din utbildning utan återbetalning av redan erlagt belopp.

Bankgiro 5734-0952

Avbokning skall göras skriftligen.
Vid all avbokning utgår en avbokningsavgift med samma belopp som anmälningsavgiften och kvittas mot inbetalat belopp. Vid avbokning senare än 30 dagar före kursstart återbetalas inte erlagd del av kursavgiften.

Meritvärde i framtiden
Utbildningen ger en bred inblick och många färdigheter för dig som blomsterdekoratör inför gesällbrev, för fortsatt arbete i blomsterbutik eller eget företag, interiör eller exteriör i trädgård eller uterum.
Med dina kunskaper i komposition och blomsterdekorering har du ett brett arbetsfält. Med förståelse och kunskap i kommunikation och samarbete finns också utvecklingsmöjligheter i projektarbete tillsammans med andra hantverkare och företag.

Ladda hem ansökningsblanketten i två format.
Word-filen kräver att du har Microsoft Word eller Wordreader installerat i din dator. Microsoft Word kostar pengar men Word Viewer är gratis och kan laddas ner ifrån Microsofts webbsidor.
PDF-filen kräver att du har Adobe Acrobat Reader installerat. Antingen finns den som en plugin i din webbläsare eller som ett separat program. Om du inte har programmet så kan du ladda ner det gratis från Adobes webbsidor.

Ansökningsblankett Blomsterdekoratör (PDF)
Ansökningsblankett Trädgård och Design (PDF)

Comments are closed.